Vi är WEBNEX

Om Oss

Vi Hjälper Dig

WEBNEX skapar företags ansikten online

Hur ser ditt företag ut online, omodernt, slarvig, kanske till och med oseriöst?

Vårt mål är att företag litet som stort, ska förstå vikten av att synas online. Vi hjälper dig att ta nästa steg i online världen. Tveka inte! Webben hjälper till passivt att öka din orderingång, få nya kunder som du aldrig annars hade fått m.m.

Steget före

Kreativa & Innovativa idéer

Vi är företaget med innovativa lösningar, vi har noga observerat flertal hemsidor både gamla som nya. Och vi har upptäckt ett tydligt mönster hur folk rör sig på en hemsida. Och vi nyttjar detta till en stor fördel när vi bygger upp er hemsida. I vår process diskuterar vi hur ni vill att sida ska se ut, och vad ni vill får ut av er hemsida. Vi jobbar även mycket med SEO (sökmotoroptimering) där vi har bästa priset på marknaden!

WEBNEX är en webbyrå som arbetar hårt för att skapa och leverera skräddasydda hemsidor. Alltid med den allra senaste tekniken, nutidens design, med fräsch mobilanpassning som får ert företag att kännas tryggt och seriöst.

Hos oss får du personlig service under hela processen. När sidan är klar så är det enkelt att uppdatera den själv med egen inloggning. Inte nog med det så får ni även fri support och uppdatering. På dessa punkar är vi på WEBNEX helt unika i branschen.

Några kunder:

Gratis konsultation

Begär ett kostnadsförslag

Vi erbjuder alla våra kunder gratis konsultation. Det innebär att vi åker ut till kund för att diskutera projektet som eventuellt ska påbörjas. Efter mötet får kund ett kostnadsförslag från oss. 
Man kan även få ett kostnadsförslag direkt via mail ifall så önskas.

Skriv till oss