Om oss

- Vi optimerar din hemsida mot Google

Specialister på SEO!

Sökmotoroptimering också kallad ”SEO”. Är något vi på Webnex arbetar med dagligen, vi håller koll och uppdaterar våra kunders hemsidor. Tack vare vårt system med eget konto på Webnex.se så kan vi och ni enkelt se hur er sida presterar. Utefter det så optimerar vi också er hemsida utifall vi plötsligt ser ett tapp i besökare. 

Sökmotoroptimering är ett otroligt viktigt verktyg när du väl har en hemsida redo. För att få till sig nya kunder måste sidan vara enkel att hitta i olika sökmotorer men i största prio Google. Dina kunder söker inte på företagsnamnet, utan på sökord t.ex. hemsida, snickare, rörmokare. Vi hjälper företag komma högt i sina valda sökord! 

Vi använder oss av sökmotoroptimering från Webnex och vi har lyckats få in mycket mer trafik till vår hemsida. Det märker vi främst på alla kontaktformulär som kommer in till vår mail via hemsidan.
Skövde 4-hjulingar
Googleoptimering
Skövde 4-hjulingar I Jönköping
Skövdehem
VBR SERVICE
Vad gör vi?

Vi hjälper dig komma steget före dina konkurrenter

Webnex AB är en webbyrå som arbetar hårt för att skapa och leverera skräddarsydda webblösningar. Alltid med den allra senaste tekniken, nutidens design och med fräsch mobilanpassning som får ditt företag att kännas tryggt och seriöst. Vi ligger steget före när det kommer till SEO (sökmotoroptimering) på främst Google. Där kan du lätt se hur ditt företag utvecklas genom en egen inloggning på vår hemsida.

Konsult

Vi tar även åt oss uppdrag hos företag som behöver en långsiktig lösning för sin webbahntering.

Google

Vi hjälper företag bli STARKA på Google utan att behöva lägga massor av pengar på annonser!

Hemsida

Allt från att bygga upp en ny hemsida till att uppdatera en befintligt. Vi står redo oavsett case!

5/5
"Fick en jättefin logotyp av webnex! Bra jobbat."
Holger Karlsson
Google recension
5/5
"Bra service och proffsigt bemötande, vi är helnöjda!"
Rickard Eriksson
Google recension
5/5
"Otroligt fin service! Tog gratis konsultation och vi kom överens direkt."
Jörgen Johnsson
Google recension
Optimera din hemsida emot Google

Sökmotoroptimering (SEO)

Att optimera sin hemsida mot Google är ett av de viktigaste sakerna man måste göra när man har en komplett hemsida. Vi på Webnex förespråkar till och med att skippa annonser på Google ifall man har en bra optimerad hemsida! Prata med oss innan du lägger flertal tusenlappar på annonser som inte ger de resultat du önskat.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.