WEBDESIGN

Vi jobbar brett när det kommer till webbdesign, vi har färdiga paket till dig som önskar det. Man kan även sätta ihop sitt eget paket.

SOCIAL-ADS

Vi jobbar väldigt mycket med sociala medier. På sociala medier finns alla dina framtida kunder!
Låt oss visa dem vägen till dig.

LOGODESIGN

Logodesign är något vi verkligen brinner för! Kom med ett förslag hur du vill att din logo ska se ut så fixar vi biffen!

Support

Vi vill ha bäst support! Därför är våran supporttelefon öppen mellan 10.00 - 20.00
ALLA DAGAR!

Martin Eriksson

Owner | Web Designer

”WEBNEX” skapades av Martin Eriksson 2020 med huvudtanken att hjälpa företag förstå hur viktigt det är att synas online. Vi jobbar med paketlösningar vilket gör det väldigt tydligt och smidigt för dig som företagare att välja de paket som passar bäst.

Vanliga Frågor

Dessa frågor brukar flyga in i våran kontakt mail

Det vanligaste våra kunder brukar göra är att de väljer ett utav våra tre paket. Sedan med tiden så uppdaterar de när det behövs. Sedan kommer en Domän och Webbhotell kostnad vilket man får vart man än vänder sig. Den kostnaden ligger på 2.490kr/år. ( Vi bjuder även på överenskomna support timmar per år i detta pris)

Det lättaste sättet för dig att ta reda på vilket paket som passar dig bäst är att ta kontakt med oss via telefon. Vi pratar gärna webb och design med dig. Vi har öppet mellan (10.00 till 20.00) ALLA DAGAR!

Denna avgift tillkommer alltid om du ska ha en hemsida. Detta är för din ”domän” och ”webbhotell”. Domän avgift krävs för att du ska få äga t.ex www.webnex.se. Och webbhotell krävs för att du ska få lagra dina bilder eller texter mot en server som kan spegla detta på din sida.

Detta beror helt och hållet på vilket paket du väljer. Vi vill aldrig stressa fram en sida för att snabbt få ordning på den. Vi jobbar med design, och det tar sin tid för att det ska bli snyggt. Men vanligtvis brukar alla sidor kunna vara klara inom 30 dagar från beställning.