Services

Lite vad vi jobbar med

Komplett hemsida

Mobilanpassad hemsida

Givetvis är alla sidor vi skapar mobilanpassade och med en modern design.
Vi kan erbjuda dig en komplett hemsida från ett av våra ”färdiga” paket. Eller så bygger vi en sidan utöver vad du som kund har för önskemål. Att skräddarsy lösningar är vår specialitet! 

Uppdatera själv

Med WEBNEX CMS kan du lätt uppdatera din sida själv när du vill var du vill. Alltså du slipper onödiga kostnader när du önskar nya bilder och texter på sidan, detta kan du lätt fixa själv med ett eget inlogg. Detta gör också att sidan får mer liv, och dina kunder ser att det händer saker på hemsidan. Det är ett bra sätt att nå ut till sina befintliga kunder på.

Komplett Webshop

Ta steget

Onlinebutik för dig som vill sälja produkter på nätet! Det ska vara enkelt att komma igång med en webshop! Vi har stor erfarenhet när det kommer till online shop. Vi hjälper dig med utformning, utbildning och efterföljande teknisk support så att du ska kunna driva din online butik framgångsrikt! Inga förkunskaper krävs för dig som kund!

Uppdatera Själv

Precis som med komplett hemsida här hos WEBNEX får du även tillgång till ett fantastiskt CMS här med. Så du lätt kan uppdatera produkter och priser själv! Du kan lätt lägga in och ta bort produkter. Uppdatera befintliga produkter och kampanjer är mycket enkelt med vårt CMS! Utbildning på detta system ingår när du väljer att jobba med oss!

SEO (sökmotoroptimering)

Nå nya kunder FÖRST!

SEO också även kallat sökmotoroptimering är ett otroligt viktigt verktyg när du väl har en hemsida redo. För att få till sig nya kunder måste sidan vara enkel att hitta i olika sökmotorer t.ex. Google.

Fånga dem

För att fånga upp nya kunder är det lättast att använda sig av Google SEO. Det är viktigt att tänka hur man själv gör. Kunderna söker inte på företagsnamnet utan på sökorden t.ex. hemsida, snickare, rörmokare. Det är otroligt viktigt att du hamnar bland TOP 3 när det kommer till sökträff på dina sökord, annars går dina eventuellt nya kunder till konkurrenterna. Vi ser till så att du hamnar i toppen på dina valda sökord!

Gratis Konsultation

Begär Ett Kostnadsförslag

Vi erbjuder alla våra kunder gratis konsultation. Det innebär att vi åker ut till kund för att diskutera projektet som eventuellt ska påbörjas. Efter mötet får kund ett kostnadsförslag från oss. 
Man kan även få ett kostnadsförslag direkt via mail ifall så önskas.

Skriv till oss