WEBNEX

Om WEBNEX

Vårt mål är att alla företag litet som stort ska förstå vikten av att synas online.

Luta Dig Tillbaka Vi Fixar Hemsidan

På WEBNEX har vi alltid jobbat med paketlösningar. Det är ett perfekt koncept för den som vill ha allt klart och med ett tydligt pris. Våra nuvarande kunder uppskattar att det är tydligt vad en hemsida kommer kosta innan man beställer den.

Hur ser ditt företags ansikte ut?

Jag heter Martin Eriksson och grundade WEBNEX 2020. Med tanke att företag ska förstå vikten av att synas online. Och inte bara ”synas” utan man måste vara först! Vad söker dina kunder för att hitta dig? Finns du där? Hittar du dig själv enkelt? 

En viktig fråga du ska ställa dig själv är:

– Syns jag på mina sökord? t.ex. i mitt fall ”webbdesigner”.


Om du inte gör det är risken stor att kunderna går till en konkurrent. WEBNEX hjälper dig få in fler kunder till din hemsida.

Martin Eriksson
Owner / Web designer
Mer om

WEBNEX

"Vi hjälper dig komma steget före dina konkurrenter."

Det behöver inte kosta en förmögenhet att synas och ligga bra till i söklistorna på t.ex. Google. Vi hjälper dig! Vi har tagit fram en mycket effektiv SEO analys som vi jobbar otroligt mycket med. 

WEBNEX är en webbyrå som arbetar hårt för att skapa och leverera skräddarsydda hemsidor. Vi jobbar främst med paketlösningar för att det ska vara ett tydligt pris och du som kund ska veta vad du betalar för. Alltid med den allra senaste tekniken, nutiden design, med fräsch mobilanpassning som får ert företag att kännas tryggt och seriöst. Hos oss får du personlog service under hela processen. När sidan är klar så är det enkelt att uppdatera den själv med egen inloggning (ifall man valt till tjänsten ”egen redigering”. 

Unik design

Sidorna vi skapar är av en unik och modern design. Alla sidor är mobilanpassade. De flesta som surfar på nätet använder sig av en telefon, så detta är av stor vikt!

Snabb leverans

Vi jobbar med snabb leverans av din sida! Dock kan det givetvis bero på ditt önskemål och om vi behöver göra några ändringar efter vi presenterat ett förslag till dig.

Personlig service

På många andra företag kan man bemötas av ett autosvar mail på att din hemsida är beställd. Här på WEBNEX har du personlig kontakt genom hela arbetet.